Training “Nieuw leiderschap”

Leiderschapstraining

Mensgerichte bedrijven vragen om  nieuwe “leiders”.  Menselijke managers, die coachen en inspireren. Ze zijn oprecht, kwetsbaar en leiden met compassie en vriendelijkheid. Ze laten zien dat ze echt om hun mensen geven.

Tijdens dit traject maak ik samen met jou en jullie leidinggevenden de beweging naar “nieuw, en succesvol leiderschap”. Leiders die:

  1. Anderen weten te raken en motiveren met een inspirerend gemeenschappelijk doel;
  2. Verbinding met medewerkers maken;
  3. Medewerkers verbinden aan elkaar en aan de organisatie;
  4. Vertrouwen uitspreken in de eigen kracht van medewerkers;
  5. Aansluiten op de behoefte van medewerkers en ze ondersteunen in  hun ontwikkeling.

Ik ontwerp en geef mijn trainingen met bevlogenheid, vanuit mijn hart.    De trainingen zijn interactief, inspirerend, afwisselend, leuk, praktisch en met een lach.  Ik gebruik (inter)actieve werkvormen en voeg regelmatig een spelelement toe (gamification). Hiermee houd ik deelnemers nieuwsgierig en betrokken.

Ik heb zin om met jullie team aan de slag te gaan!

Trainingen interactie

Interesse?

Wil jij ook: aandacht voor inspireren, verbinden, vertrouwen en ondersteunen van anderen? 

Kortom: nieuw leiderschap!

Telefoon: 06 – 20 25 62 62 

Email: welkom@hanneketraint.nl

 

Hanneke-traint