Brein vriendelijk trainen

Wat is mijn verhaal?

Ik ben opgegroeid in een klein dorp in Brabant. Een dorp waar je je buren kent, waar je via de achterdeur binnenkomt, waar de koffie klaar staat en waar je altijd welkom bent. Als klein meisje was ik ‘druk’ met gastvrijheid. In de garage van ons huis had ik mijn eigen, kleine hotel, voor mijn poppen om precies te zijn. Ik verzamelde allerlei spullen uit het huis om er een gezellige plek van te maken.

Kopje koffie

Uren, dagen speelde ik daar, helemaal in mijn sas, “mijn eigen hotel”. Tijdens mijn middelbare schooltijd verruilde ik het “poppenhotel” voor een “echt” hotel op een prachtig landgoed in mijn dorp. Als weekendhulp hielp ik in de keuken, bediening en zorgde ik voor schone hotelkamers. In deze periode werd de basis gelegd voor mijn passie voor gastvrijheid.

Gastvrij

Na de middelbare school had ik maar één doel: de Hogere Hotelschool in de Den Haag volgen. De plek om alle kneepjes van het gastvrijheids-vak te leren. Tijdens mijn reis door Hotelland leerde ik wat hard werken was; uren in de keuken staan om “mise en place” te maken. Kratten met tomaten en komkommers snijden voor het buffet. ’s Ochtends om 6.30  uur aanwezig in het hotel voor de check-out van de eerste gasten.

Afzien, ….en toch groeide in die tijd mijn passie voor gastvrijheid.

Maar ik wilde meer branches ontdekken. Ik vervolgde mijn professionele ontdekkingsreis in de uitzendwereld, waar ik mijn liefde voor het “mensenwerk” ontdekte. Ik leerde om in de wereld van klanten te stappen. Op zoek te gaan naar hun behoeftes, wensen.  Kortom, ik ontdekte hun belevingswereld.

Die interesse in mensen, bracht mij naar mijn volgende bestemming: het runnen van een HR-afdeling. Hier leerde ik de prachtige en boeiende kanten van mensen kennen en groeide mijn overtuiging dat leren leuk is en voor iedereen!

Hotelschool gastvrijheid opleiding
Randstad uitzendbureau
Hanneke-traint

Geïnspireerd door deze ervaringen (gastvrijheid, mensen en leren) besloot ik in 2019 dat ik klaar was om mijn droom te volgen, een eigen trainingsbureau:

Hanneke traint!

En nu doe ik elke dag waar ik gelukkig van word: mensen laten leren, want LEREN IS LEUK !

Wil jij jouw, jullie bedrijf laten groeien, bloeien? Investeer in je mensen. Laat ze leren! Ik help je graag.

Gastvrije organisaties bouwen
Mensgericht bedrijf

Over mij.

Iemand die geniet van de kleine en grote dingen in het leven, enthousiast en betrokken; dat ben ik, Hanneke Geijbels.

Al 20 jaar getrouwd met mijn blind date, als moeder van twee kinderen en trotse eigenaar van onze eigenwijze hond Puck is – naast het geven van advies en trainingen – mijn andere drijfveer het zorgen voor deze “Geijbels club”.

Ieder dag weer genieten mijn man en ik van dit dynamische gezin met twee opgroeiende pubers, van hun enthousiaste verhalen tijdens het avondeten en de knuffels die ze ons nog steeds geven. Heerlijk! Samen met mijn man en onze hond Puck wandel ik graag door het bos om daarna te genieten van een kop warme chocolademelk met een toef slagroom… Smullen!

Waar word ik blij van?

Ik word elk jaar weer blij van het voorjaar; de wilde krokussen en sneeuwklokjes die in mijn tuin naar boven komen, koolmeesjes en roodborstjes fladderend en fluitend van de ene naar de andere boom. En, met een lekkere kop koffie op het terras in de voorjaarszon, kan mijn dag niet meer stuk.

Rijden in mijn Clio met de radio hard terwijl ik meezing, geeft me altijd een gevoel van vrijheid. En bijpraten met mijn vriendinnen doe ik het liefst tijdens een wandeltocht, gezellige lunch of op maandagavond op de tennisbaan.

Werk je met mij, dan ervaar je deze gezelligheid en mijn persoonlijke betrokkenheid. En waar ik ook ga, ik neem mijn enthousiasme en drive mee; de schouders gaan eronder.