Training reflecteren theorie experimenteren doen

Hanneke traint” staat voor trainingen met een lach die praktisch zijn en rendement opleveren. Mijn trainingen staan voor impact maken.

Ik wil veranderingen bij mensen teweegbrengen in hun gedrag en in hun overtuigingen. Mensen inspireren en ze nieuwe inzichten geven in hun werk.

Ik geef trainingen met bevlogenheid, vanuit mijn hart. Samen met jou en jouw medewerkers bouwen we aan een inspirerende organisatie, waar iedereen zich welkom voelt.

Plezier leren training

“Persoonlijk” en “aandacht” zijn hierbij de toverwoorden met als resultaat mentaliteitsverandering, meer werkplezier, betrokken medewerkers, positieve energie en enthousiaste, loyale klanten. Kortom, succes.

Voor een bedrijf is het belangrijk dat medewerkers de mogelijkheid krijgen om te leren en zich te ontwikkelen. Een organisatie die leert, bloeit en wordt daardoor een plek waar iedereen wel zou willen werken! Een bedrijf waarvan iedereen de baas zou willen zijn.

Aandacht leren geeft groei

Hoe traint Hanneke?

Ik wil je eerst goed leren kennen. Wie ben je? Waar sta je voor? Wat is je droom?

Vervolgens observeer en inventariseer ik de huidige situatie. Wat gebeurt er nu binnen de organisatie? Hoe communiceren je medewerkers met elkaar? Welke vragen stellen ze aan je klanten? Hoe voeren ze hun werkzaamheden uit?

Op basis hiervan geven we samen antwoord op de volgende vragen:

Observatie inventarisatie huidige situatie

 

  • Wat is de gewenste situatie?
  • Welk gedrag wil je dat je medewerkers laten zien?
  • Wat hebben ze hiervoor nodig?

Daarna ga ik aan de slag met het ontwikkelen van een training/leertraject. Dit traject stem ik specifiek op jouw organisatie en hulpvraag. Doel: inspireren en mobiliseren van je medewerkers om de hele organisatie te laten groeien en ontwikkelen.

Bewegen spel energie

In mijn trainingen maak ik gebruik van verschillende werkvormen. Ook bouw ik vaak een spelelement in. Hiermee houd ik de deelnemers nieuwsgierig en betrokken en blijft de spanningsboog hoog. Soms krijgen ze ook opdrachten mee.

Het is belangrijk om tijdens de training de werkomgeving zoveel mogelijk na te bootsen en daarom betrek ik ook altijd de leidinggevenden bij de training. Gedurende het volledige traject monitoren we samen wat er gebeurt op de werkvloer en welke veranderingen in het gedrag zichtbaar zijn.

Bij de start van het traject bepalen we je gewenste doelstellingen die we na de training evalueren. Ook meten we de impact, want we willen natuurlijk weten wat de training heeft opgeleverd. En, als er nog wat puntjes op i gezet moet worden, zorg ik daar natuurlijk voor.

Na afloop van de training blijf ik nieuwsgierig naar jullie successen en daarom kom ik na een tijdje graag nog een keer langs voor een kop koffie om te horen hoe het gaat en of ik nog iets voor jou of jouw bedrijf kan betekenen.

Luisteren naar werknemers

Waarom traint Hanneke?

Ik vind het leuk om mensen te inspireren om te leren. Hun brein aanzetten en ze inzichten  geven die hun werk en hun leven leuker maken. Daarom ben ik trainer.

In een wereld waarin de veranderingen zich in een hoog tempo opvolgen, wordt veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen van mensen gevraagd.  Je moet je blijven ontwikkelen om mee te kunnen bewegen met deze veranderingen.

Ik ben ervan overtuigd dat alles te leren is en dat iedereen het recht heeft om zich in elke fase in het leven te blijven ontwikkelen.

“Een leven lang leren”.  En weet je? Leren is leuk! Het biedt je nieuwe kansen, geeft je nieuwe inzichten en het maakt je gelukkiger als mens.